vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Flevoland : Almere : Overig
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Bij De Vetten & Partners kunt u tijdens kantooruren beschikken over twee trainingszalen. De zalen zijn zo ingericht dat alle vormen van trainingen en/of vergaderingen mogelijk zijn, ondersteund door alle systemen van audiovisuele apparatuur.


Wij bieden u de mogelijkheid om te vergaderen op een unieke locatie. Onze zalen zijn ruim, licht en kunnen in elke gewenste opstelling worden geplaatst. Kiest u voor een vergaderarrangement of alleen een vergaderruimte. Wij bieden verschillende mogelijkheden.


Voor vergaderingen beschikken wij over 2 gezellige ruimtes, de Zomer- en de Sporthalbar. Iedere bar is geschikt voor gezelschappen tot 75 personen. Aan deze ruimtes grenst een groot terras. Wij houden waar mogelijk rekening met uw keuzes zoals zaalindeling en tafelopstelling.


Onze vergaderzalen hebben diverse afmetingen met een capaciteit tot 120 personen en bieden mogelijkheden voor ondersteuning met alle moderne audio- en visuele apparatuur. De indelingen zijn flexibel en variëren van carrévorm, bioscoopopstelling en bloktafels tot losse zitjes en sta-tafels.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl