vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Flevoland : Lelystad : Zalencentrum
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Onze zaalaccommodaties zijn multifunctioneel te gebruiken. Voor vergaderingen, trainingen, maar ook voor bedrijfspresentaties. Daarbij kan worden gezorgd voor videoapparatuur, overhead- of diaprojector of bijvoorbeeld een flip-over. Desgewenst kunnen kleinere ruimtes worden gerealiseerd.


Congres centrum de Pijler biedt u een omgeving voor uw congres, vergadering of bijeenkomst waarin duurzame kwaliteit centraal staat. Persoonlijke service, flexibiliteit zijn sleutelwoorden voor ons.


Gelegen op een unieke locatie aan de kust biedt Nieuw Land de mogelijkheid om in een sfeervolle omgeving symposia, congressen, recepties, bedrijfsfeesten of vergaderingen te houden. Wij bieden de keuze uit zalen met verschillende capaciteiten (van 15-150 man). Nieuw Land is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Bij de zaalhuur is een bezoek aan het museum inbegrepen. Zo kunt u uw genodigden iets extra´s bieden.


'De Meeuwenhoeve' biedt u een groot scala aan mogelijkheden, voor grote en kleine gezelschappen en bedrijven. U kunt hier vergaderen in een boerderij, geheel uit hout opgetrokken. De landelijke, rustieke, sfeer die het uitstraalt maakt het tot een bijzondere gelegenheid.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl