vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Friesland : Drachten
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Een verblijf in het Marathon Hotel is een aanrader voor privacy en zakelijk gebruik. Bij ons kunt u ruime vergaderruimtes van 8 tot 50 personen reserveren. U kunt bij ons alle apparatuur reserveren op zakelijk gebied van overhead tot beamer.


Centraal in de drie noordelijke provinciŽn ligt op nog geen 800 meter van de A7 het Fries Congres- en Evenementencentrum Drachten. Met haar negen zalen, 3 hallen, ruim evenemententerrein en eigen cateringbedrijf kunt u hier prima vergaderen! Zij beschikken over de modernste audiovisuele middelen.


De Karmel biedt accommodatie en professionele gastvrijheid voor conferenties, vergaderingen en seminars. Zij beschikken over een tiental verschillende ruimten. Ze zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot maximaal 125 personen. Daarnaast zijn er drie bibliotheken en een stilteruimte.


Twaalf multifunctionele zalen allen voorzien van airconditioning en een capaciteit tot 300 personen zullen aan individuele eisen als grootte en uitrusting van vergaderingen voldoen. De lichte en vriendelijke sfeer, moderne vergadertechniek o.a. met internetfaciliteit (ADSL of WIFI) en flexibele zaalmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle vergadering.


 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl