vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Friesland : Leeuwarden
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Het Cambuurstadion biedt u meer dan voetbalwedstrijden alleen. Zij beschikken over sfeervol ingerichte vergaderzalen. Aangezien alle ruimtes multifunctioneel zijn, is het mogelijk om verschillende zalen met elkaar te combineren en tegelijkertijd te gebruiken.


De Hofkamer is een unieke locatie voor: * cursussen * vergaderingen * workshops * presentaties * exposities Hofkamer Vergaderruimte Voor groepen tot 12 personen (uitbreiding tot 16 mogelijk). U vergadert privé, weg van alle drukte, in een stijlvol ingerichte ruimte. De Hofkamer ligt in het hart van de Friese hoofdstad, in de Grote Kerkstraat, één van de oudste en voornaamste straten van Leeuwarden.


De Koperen Tuin beschikt over 3 in grootte variërende vergaderzalen. U kunt hier terecht met 10 tot 120 personen, afhankelijk van de opstelling.


Het Leeuwarder Eurohotel is een 3-sterrenhotel en voor zakelijk gebruik ook geschikt. De zaal leent zich voor allerlei gelegenheden. Er kan worden vergaderd, gedineerd of gefeest. Door de sfeervolle verlichting heeft de zaal een prettige ambiance. Voor de rest zijn alle vergaderattributen aanwezig.


Het WTC Expo in Leeuwarden is een hypermodern evenementencomplex met volop allure en onbegrensde mogelijkheden. Als het gaat om vergaderingen en business meetings is het WTC Expo perfect uitgerust.


Deze Friese state biedt u 27 comfortabele hotelkamers, een restaurant, een gezellige bistro met open haard, twee zonnige terrassen, een 'Institut de Beauté Guerlain' met zwembad, sauna, Turks stoombad en whirlpool. Sinds kort biedt Landgoed De Klinze u ook de mogelijkheid om een rondvaart te maken langs de Friese Elfstedentocht aan boord van rondvaartboot 'Wetterfreule'.


Post-Plaza beschikt over zestien zalen die stuk voor stuk beschikken over een eigen uitstraling en invulling. In deze ruimtes staat multifunctionaliteit voorop; zij kennen geen vaste opstelling en voorzieningen.


 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl