vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Friesland
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
ít Kommissiehuys is een zeer geschikte locatie voor uw vergadering of training. Op de benedenverdieping bevindt zich een besloten ruimte voor maximaal 8 personen. Voor gezelschappen van meer dan 8 personen kan de brasserie of de theaterzaal worden gehuurd. Erg geschikt voor afdelingsdag, training, lezing of presentatie. Een borrel, buffet of lunch voor of na uw vergadering? Wij verzorgen het graag.


De Blikvaart de unieke locatie aan de elfstedenvaarroute, voor al uw vergaderingen en bedrijfsbijeenkomsten tot 150 personen.


Locatie voor inspiratie!


Een prachtige authentieke locatie voor ontspannen logeren, effectief vergaderen en sfeervol ontmoeten in het rustieke dorp Eastermar, centraal gelegen in de driehoek Groningen - Leeuwarden - Drachten.


Unieke inspirerende vergaderlocatie in een voormalige kerk met unieke vergaderconcepten om anders dan anders te vergaderen.


Wilt u met uw relaties eens op een bijzondere en informele manier bij elkaar zijn? Dan is dit een uitstekende mogelijkheid. Uiteraard kunnen wij op basis van uw wensen een passend voorstel maken.


 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl