vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Overijssel : Enschede
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Vergaderen in het centrum van Enschede op een goed bereikbare locatie (ook met het openbaar vervoer) met voldoende parkeerruimte dicht in de buurt


Conferentiehotel Drienerburght beschikt over vergaderzalen die voorzien zijn van airconditioning en daglicht. De maximum zaalcapaciteit is 130 personen in theaterstijl. Er zijn uitgebreide audiovisuele middelen en faciliteiten voor telecommunicatie aanwezig. Daarnaast heeft Drienerburght 6 subruimtes die te gebruiken zijn als spreekkamer voor ongeveer 4 tot 8 personen.


De 1e etage van het hotel is ingericht als een modern vergadercentrum waar bijeenkomsten of partijen tot 700 personen kunnen worden verzorgd. Persoonlijk service en oog voor detail zijn daarbij het uitgangspunt. Alle zalen beschikken over voldoende daglicht en wij verzorgen graag de door u gewenste audiovisuele apparatuur.


Best Western Eden Hotel De Broeierd beschikt over een vergaderaccommodatie tot 100 personen. Door de diversiteit aan zalen (7 stuks) is het mogelijk uw vergadering af te stemmen aan de doelstelling die u heeft. Alle zalen beschikken over daglicht en wij verzorgen graag de door u gewenste audiovisuele apparatuur.


Go Planet ligt strategisch tussen Hengelo en Enschede en is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Vraag naar de vergadermogelijkheden en zij organiseren het voor u!


Bij restaurant de tropen in Enschede kunt naast een heerlijke maaltijd ook vergaderen bij restaurant de Tropen in Enschede


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl