vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Utrecht : Baarn
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Bij uitstek de locatie om te vergaderen tot 30 personen. De chique vergader ruimte La Suite van La Promenade met openhaard, wireless internet, eigen bar zal vergaderen een andere dimensie geven. Tevens zijn de vergaderingen te combineren met overnachtingen, culinaire lunche en diner.


Verscholen in de uitgestrekte bossen tussen Hilversum en Baarn ligt landgoed ‘De Hooge Vuursche’. Onze historische zalen bieden ruime mogelijkheden voor vergaderingen tot 120 personen. Deze zalen, met de authentieke hoge plafonds en fraaie raampartijen vormen de ideale setting voor meetings waaraan u dat extra cachet wilt geven.


Restaurant Groot Kievitsdal wordt gerekend tot één van de mooiste locaties in het Gooi. Ze beschikken over uitstekende faciliteiten voor vergaderingen, symposia, conferenties, congressen, presentaties enz. Daarnaast is er een ruime parkeergelegenheid aanwezig op het terrein.


De Speeldoos in Baarn biedt de ruimte en diverse mogelijkheden voor groepen van 15 tot 340 personen. Zeven zalen / vergaderruimtes en een multifunctionele theater / congreszaal op een terrein met ruime parkeermogelijkheden. In een mooie omgeving en zeer makkelijk te bereiken. Kortom duizend en één mogelijkheden voor het bedrijfsleven.


La Promenade beschikt over een schitterende zaal in de stijl van de 19e eeuw, uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen, (bedrijfs) feesten, diners en bruiloften. Voorzien van alle luxe zoals: airconditioning, open haard, draadloos internet, privé toiletten en een ruime bar. Gebruik van audiovisuele apparatuur behoord uiteraard ook tot de mogelijkheden.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl