vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Utrecht : Doorn
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
De locatie ligt midden in de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en biedt naast uw wensen voor de zakelijke bijeenkomsten ook ontspanningsmogelijkheden, zoals de sauna, zonnebank en fitnessruimte die alle gratis toegankelijk zijn voor onze gasten.


Karakteristiek houten landhuis centraal gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. U heeft de beschikking over de benedenverdieping bestaande uit een licht en ruim atelier van zestig vierkante meter met monumentale open haard. Aangrenzend een ruime goed geoutilleerde keuken en een zitkamer met open haard. Het interieur is smaakvol en zakelijk vormgegeven. U heeft het exclusieve gebruik van deze ruimtes en de bijbehorende tuin. Wireless internet, flip-over en beamer zijn aanwezig.


Bezoek de tien verschillende kamers. Zie waar niet veranderen toe leidt. Want niet veranderen is hetzelfde als uw adem inhouden en dat houdt geen mens lang vol. Daarom verander. Doe tijdens een digitaal bezoek aan het Veranderhuis inspiratie op.


Centraal in Nederland op één van de hoogste punten van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in Utrecht ligt Hotel Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. De stijlvolle vergaderaccommodatie is omgeven door maar liefst 48 ha bosgebied en gelegen op het gelijknamige landgoed.


Hydepark is de uitgelezen locatie voor uw vergadering of cursus. In deze prachtige, inspirerende omgeving bieden zij u een middelgrote conferentie-accommodatie. Eenvoudige, maar goede faciliteiten worden gecombineerd met persoonlijke service, waardoor u zich snel thuis zult voelen.


In het prachtige Wijk bij Duurstede, midden in het oude centrum, staat OPB. Een trainingsbureau met eigen trainings- en vergaderfaciliteiten. Naast de zakelijke bijeenkomsten is Wijk bij Duurstede uitermate geschikt voor de ontspanning. De gezellige binnenstad biedt talrijke restaurantjes, de mogelijkheid tot het maken van een historische wandeling en bijvoorbeeld een bezoek aan het Wijkse museum.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl