vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Utrecht : Driebergen
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Antropia ligt in het midden van Nederland op Landgoed de Reehorst en is goed bereikbaar per trein en auto. Vergaderen in grote en kleine kring is prima mogelijk in één van de sfeervolle vergaderzalen. Deze zijn allen voorzien van daglicht en kijken uit op het landgoed.


De Bergse Bossen is een kleinschalige, sfeervolle accommodatie met een prettige informele sfeer: de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, feestelijke happenings of hotelovernachtingen.


Landgoed de Horst is een plek voor werken en leren, studeren en ondernemen, om mensen te ontmoeten en te genieten van kunst, voor sport en ontspanning, om te dineren en te overnachten. Verspreid over zeven gebouwen kunt u uw keuze maken uit 23 conferentiezalen, waaronder momenteel zes zalen in het monumentale landhuis. Daarnaast zijn er nog twee aparte ruimtes voor coaching. De ruimtes onderscheiden zich alle door diversiteit in inrichting en ligging.


De grote verscheidenheid aan sportieve en zakelijke mogelijkheden maken Hoenderdaal, gelegen in Driebergen, dé accommodatie voor uw bijeenkomst.


uiteraard zou ik het zeer op prijs stellen als u deze link toevoegd aan uw database. Goflex verhuurt twee vergaderzalen zaal1: 80m2 max 20 personen zaal2: 21m2 max 8 personen


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl