vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Utrecht : Maarssen
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Meeting Plaza is een modern en stijlvol vergadercongrescentrum en is centraal gelegen in Nederland. Zij beschikken over alle faciliteiten om uw zakelijke ontmoetingen tot een succes te maken.


Het Pim Jacobs Congrescentrum ligt tussen Utrecht en Amsterdam in Maarssen aan de Vecht. U kunt hier terecht voor het organiseren van een congres, vergadering, diner, feest en evenement. Zij bieden u arrangementen op maat!


Restaurant & Business Centre de Nonnerie, gevestigd in een karakteristiek herenhuis uit 1724, biedt u tal van mogelijkheden. U kunt bij ons in alle rust vergaderen, lunchen of dineren. Het monumentale pand, gelegen aan de rivier de Vecht, is met haar verschillende ruimtes ook zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen.


Slot Zuylen is schilderachtig gelegen aan de Vecht vlakbij Utrecht. Het museumkasteel biedt vele mogelijkheden voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, ontvangsten en diners van kleine en grote gezelschappen. Hierbij wordt flexibel ingespeeld op uw wensen. Bovendien is Slot Zuylen goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.


‘Werken op het water’? Daarvoor zijn onze schepen uitermate geschikt. We bieden ruimte en ondersteuning voor de meest uiteenlopende bedrijfsactiviteiten, zoals vergaderingen, trainingen, teambuilding of (meerdaagse) productpresentaties, Creëer uw eigen ‘showboat’ in uw huisstijl en met uw producten, bouw één keer op en vaar naar uw zakenrelaties op diverse locaties in Nederland en/of de buurlanden.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl