vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Zuid - Holland : Leiden
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Vergaderen in een verfrissende omgeving in Leiden! Wanneer het gaat om een overleg, training, cursus, workshop of andere bijeenkomst biedt Cowork Company, goed en snel bereikbaar vanuit de hele Randstad, een inspirerend alternatief voor doorsnee vergaderruimte bij hotels of congrescentra: persoonlijker, kleurrijk, laagdrempelig en betaalbaar.


Het Golden Tulip Leiden Centre is direct gelegen tegenover het NS station Leiden en op loopafstand van het historische centrum. Door de centrale ligging is het hotel gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. Zij beschikken over 4 multifunctionele vergaderzalen, dit maakt het hotel tot de ideale locatie voor kleine en middelgrote bijeenkomsten.


In de majestueuze Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden staat u oog in oog met een authentieke, tweeduizend jaar oude Egyptische tempel. De plek bij uitstek voor uw vergadering!


Het hotel ligt centraal tussen Amsterdam, Schiphol en Den Haag en is slechts 5 minuten verwijderd van het centrum van Leiden. Holiday Inn Leiden is een congreshotel met 14 moderne zalen voor bijeenkomsten tot 400 personen.


Naturalis biedt een unieke gelegenheid om zakelijke evenementen te organiseren op professionele wijze. De combinatie van het ultramoderne museum en de ambiance van het auditorium in het aangrenzende 17e eeuwse Pesthuis zal uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Ze beschikken over verschillende vergaderzalen van 6 tot 165 personen.


De monumentale Pieterskerk in Leiden is een van de fraaiste voorbeelden van de indrukwekkende stadskerken zoals deze in de late middeleeuwen werden gebouwd. Dankzij de besloten, warme sfeer is het hier aangenaam vergaderen!


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl