vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Zuid - Holland : Rijswijk
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Event Plaza is een multifunctioneel zalencentrum voor zakelijke meetings van 30 tot 3000 pers.. De 4 zalen bieden mogelijkheid tot grote plenaire zittingen met 2000 personen, maar ook workshops met opdeling in 10 tot 15 units van 30 pers.. Ideale ligging langs snelweg A-4 bij Rijswijk. Eigen parkeerterrein met 700 parkeerplaatsen.


Met zín authentieke zalen en bijzondere kroonluchters ademt Landgoed Te Werve de sfeer uit van een koloniaals maar toch eigentijds landhuis. Zeer rustig gelegen in een beschermd natuurpark van 29 hectare in Rijswijk, kent deze locatie een rijke historie. U kunt hier voor verschillende gelegenheden terecht. Hierbij kunt u denken aan vergaderingen, presentaties, trainingen, recepties, diners, feesten en bruiloften. U kunt bij ons parkeren op eigen terrein.


Vergaderen in de Randstad op een mooie locatie. Tijdens de pauze even een luchtje scheppen in het bos. In het Paviljoen Te Werve in Rijswijk hebben we alle mogelijkheden om uw vergadering of zakelijke bijeenkomst te faciliteren. In de vergaderruimte wordt uw gezelschap voorzien van koffie, thee en frisdrank. Tevens kunnen we een lunch of diner op maat maken. Van een informele snack tot een representatief warm en/of koud buffet.


Dit 4 sterren hotel is een hotel met een spraakmakende architectuur en internationale allure. Het hotel ligt nabij het station Rijswijk en is ook vanaf de snelweg (A4) goed te bereiken. Naast de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren, lenen de ruimtes zich bijzonder goed voor cocktail recepties, lunches en diners. Banquets in The Grand Winston Hotel kenmerken zich door een hoog service niveau en hoogstaande gerechten bereid door culinaire experts.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl