vergadercentra.nl

Home | Voeg uw site toeInfo

 
 

bb.gif

 
Vergaderplanner
 
Top : Zuid - Holland : Wassenaar
 
 
Vergadercentra.nl > Sitetips
Rubriek:

Links:
Buitengoed Hagenhorst is een geliefde locatie voor bedrijven om te vergaderen en te trainen. Tijdens de renovatie is het uitgangspunt geweest om een omgeving te creŽren waarin de gast zich thuis voelt, zodat er optimaal gewerkt en geleerd kan worden. De gasten ervaren het huis als inspirerend, rustgevend en gastvrij. Ze beschikken over een aantal vergaderzalen met een capaciteit van 2 tot 30 personen.


Bent u op zoek naar een locatie waar op een bijzondere manier uw vergadering georganiseerd wordt? Centraal op het Landgoed van Duinrell ligt Congres- en Partycentrum 'De Kikkertuin' waarin vijf multifunctionele meetingrooms gevestigd zijn.


Het hotel in Wassenaar beschikt over verschillende zalen voor al uw vergaderingen, seminars, trainingen, presentaties of recepties. De zalen bieden plaats aan gezelschappen van 5 tot 150 personen.


Op maar een paar kilometer van het jachtige centrum van Den Haag ligt Kasteel de Wittenburg. Zij beschikken over meerdere vergaderzalen variŽrend in grootte.


Landgoed Voorlinden is een uniek beschermd natuurgebied van 40 hectare, grenzend aan de Wassenaarse duinen. De locatie leent zich bij uitstek voor recepties, diners, feesten en bruiloften, vergaderingen, presentaties en seminars. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.


Verwante rubrieken:
 
 
 
 
     

Samenwerken ? kijk op All you need is Businessbookers .nl